Hoe kan ik een ontharingssessie krijgen?

Schoonheidsspecialiste Monster

Bovendien houden salons en kuuroorden zich bezig met ontharing, manicure, pedicure en dergelijke. In het algemeen zijn kuuroorden onafhankelijke producenten van merkproducten en schoonheidsbehandelingen, terwijl salons de exclusieve distributeurs en afnemers van dezelfde zijn.

Helaas is de branche zelf zeer slecht georganiseerd. Niet elke haarstylist en schoonheidsspecialist is een professional die op dezelfde manier is opgeleid als de andere personeelsleden. Sommigen van hen zijn zelfs werknemers van grote ondernemingen, restaurants en andere bedrijven, die niet dichter bij de behoeften van de klanten kunnen staan. Daarom zou de klant in een zeer verwarde toestand verkeren, en zou hij het volste recht hebben om te klagen over het agentschap van het personeel.

Onjuiste opleiding is ook een mogelijkheid. Schoonheidsspecialisten zonder scrupules, met minder ervaring, krijgen minder of geen instructies en krijgen niet duidelijk te horen hoe de procedures moeten worden uitgevoerd. De klant heeft dus de verantwoordelijkheid om de opleiding van het personeel en de procedures te controleren alvorens de salons of spa’s toestemming te geven.

Er zijn ook formaliteiten waar elke salon voor moet zorgen, zoals het hebben van een autoclaaf voor de sterilisatie van de apparatuur alvorens deze op de klanten te gebruiken. In sommige salons wordt de autoclaaf niet gequaxt voordat de apparatuur bij de klanten wordt gebruikt, waardoor anenceficatie van de producten in de gesteriliseerde instrumenten kan worden gekweekt. Bovendien zou het personeel de klanten moeten inlichten over de the rose procedures, die moeten worden uitgevoerd ongeacht of zij al dan niet de klanten zijn.

Iets anders dat elke klant zorgvuldig op internet zou moeten lezen, is een rapport over ongewone problemen die de salon van haar klanten heeft ontvangen. De meest voorkomende problemen zijn wokken rond haren en pseudofolliculitis, dat is de groei van ingegroeide haren. Ingegroeide haren worden meestal veroorzaakt door harsen, epileren en scheren. De autoclaafprocedure is een zeer belangrijke procedure omdat deze de groei van ingegroeide haren kan genezen of voorkomen.

Een andere grote procedure van salons is de suiker wax, waarbij de klant een afspraak maakt met een schoonheidsspecialiste. Wanneer de klant komt voor het harsen, zal de schoonheidsspecialiste hem opzoeken in de krant, een afspraak boeken, en hem naar de juiste plaats sturen. De meeste salons zullen hun eigen apparatuur hebben, en de klant kan bij hen dezelfde dingen krijgen. De klant zal worden getoond wat hij kan verwachten, en daarna begint het ontharingsproces.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.