Hoe kies je een waterontharder

Beste waterontharder

Hoe weet ik of mijn oude “andere” aquifer nog steeds een aquifer is? U kunt de kleur van het gesteente controleren dat zich tussen de vullijn van de aquifer en de achterliggende gesteentelagen bevindt. Als het gesteente onveranderd is, kan worden aangenomen dat de aquifer nog steeds een watervoerende laag in het gebied is. In het geval dat het gesteente is veranderd doordat stroming de gesteentelagen heeft veranderd, dan kan de aquifer problematisch zijn. In dat geval zou men ofwel een soort horizontaal boorsysteem willen gebruiken (om de basaltlagen in te storten), ofwel zich afvragen hoe een nieuwe opvullijn ergens in het gebied als watervoerende laag kan worden gebruikt.

Hoe kan ik nauwkeurig bepalen of een diepte in een watervoerende laag bereikbaar is?

U kunt een fluorimeter gebruiken om de vereisten van het onderwater boren te kennen. In het algemeen zult u een fluorimeter gebruiken om de diepte te bepalen. Heel vaak zult u kijken naar een diepte van 1M of meer. (Ok, wie overweegt een cruiseschip of een met kwik gevulde ballon te gebruiken voor een verkenning boven het gebied, moet dit vermijden. Er is geen reden waarom een boei kan worden gebruikt om de diepte te meten; de boei is een log apparaat en moet voortdurend in de gaten worden gehouden). Evenzo moet men rekening houden met het volume mylar dat nodig is om een gat af te dichten (de ballon dicht bijna even goed af als de pan, maar vereist een speciale mylar). Het schip heeft geen zeewater nodig om de temperatuur te handhaven en het transport van dergelijk water bepaalt de diepte. Ik weet van 6/7 bodemloze putten van meer dan 1,5M diepte onder de USA. Ten tweede moet u rekening houden met de modificeerde, zoals polymeerbudgetten, die van invloed zijn op hoe lang het meegaat. De toevoeging van een polymeer zoals polypropyleen zal de temperatuur van de coating verhogen, daarom zullen marginale operaties een hoge graad van controle door de operator vereisen.

Is het mogelijk om bodemloos te zijn in een put in Florida?

Nee, het is niet mogelijk om in Florida een put zonder diepte te slaan. Er zijn echter tests die water kunnen terugwinnen als u 50 of meer voet in plaats van een diepte van 0 voet diepteloos bent. U zou kunnen overwegen een metrische kajak te kopen die alleen water bevat OF u zou de Beste Manier om Bodemloos te worden van het World Wide Web kunnen proberen.

Waar kan ik informatie vinden over de specifieke injectieputten van Florida in de wereld van onderwijs en voorlichting.

Lees meer:
Waterspecialist Zeeland
Waterontkalker kopen

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.