Hoe koop ik een auto?

Autobedrijf Soest

Veel autodealers waarmee ik spreek of waarover ik lees, werken ofwel onafhankelijk, ofwel in een familiebedrijf achtige relatie. Dit betekent dat zij in meer dan alleen auto’s handelen, maar in veel verschillende producten:

  • A&B Classic Cars- Diverse merken en modellen, waaronder Amerikaanse klassiekers
  • Auto Nation- Diverse merken en modellen waaronder kabel vrachtwagens, Edsel, familie sedans, Hummers, meerdere systemen, enz.
  • Funkin Sports. Alle soorten sportwagens, waaronder Ford Rockets, Lacrosse, Maxus, enz.
  • Great Escape Auto- verschillende merken en modellen, waaronder Boxter, Fliesel, AMC claustrofobie, Explorers, enz.
  • Muscle cars- Hot rodders, waaronder Chevy, burnout, Dodge, Plymouth, Coronet, Shelby
  • voltron, RX-10

andere

Auto Rentals- Autoverhuurbedrijven, waaronder sectoren, die voertuigen aanbieden, waaronder Autos Rentals, waar u één stop shopping voor uw auto zult vinden. Alle grote fabrikanten hebben grote lijnen van voertuigen, zoals GM Cars, Toyota, Ford, Chrysler, Honda, Nissan, enz.

Specialty Rentals- Auto’s zoals S.M.O. Auto, Sun Micro, Ford, Sunbeam, enz, doen maatwerk aan een grote verscheidenheid van voertuigen. Zij specialiseren zich in high-end voertuigen, omdat zij weten hoe deze in goede staat te houden. Bovendien specialiseren zij zich in unieke voertuigen, die anders misschien buiten uw prijsklasse vallen. Check ze uit als u overweegt het nemen van een langere termijn voertuig lening alleen maar om de auto langer te houden. Sommige bedrijven bieden zelfs speciale financiering, die vooral handig is als je nodig hebt om een auto te kopen ronduit, maar zijn kort op contant geld. Sommige bedrijven bieden zelfs “mini-leningen” voor degenen die behoefte hebben aan een voertuig lopende band.

Of u nu een lening voor een nieuwe auto afsluit of een tweedehands auto koopt, het is een goed idee om rond te kijken en te vergelijken. Bepaalde dealers kunnen bereid zijn om te onderhandelen, terwijl anderen hun prijzen zullen opkrikken. Vergelijk dus prijzen, leningslimieten en rentevoeten. Zorg ervoor dat u de beste koop op uw trade-in en zorg ervoor dat wat geld opzij te zetten om toe te passen op uw voertuig. Hoe meer je kunt veroorloven op een voertuig, hoe meer je kunt zetten in de richting van uw eigen krediet reparatie.

Voordat u uw oude voertuig gaat inruilen, is het een goed idee om te weten hoeveel u erop verschuldigd bent, zodat u kunt pre-budgetteren voor het restant. Ook weten of u van plan bent op het betalen van de lening af vroeg of vroeg op uw handel in. Sommige dealerships zal proberen om u te verkopen hun top doorlopende tarieven en als je goed op de hoogte van uw credit score en hebben gekregen van uw laatste twee leningen uit uw credit verslag, kunnen ze denken dat je het krijgen van een betere deal. Daarom is het zo belangrijk om een paar grenzen te stellen. Je staat op het punt om een aantal lastige situaties tegen te komen, dus je wilt proberen om aan de positieve kant van de deal te blijven.

Lees meer:
Oldtimer in Soest

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.