Supplementen en Natuurlijke Geneeswijzen voor Ziektes

Voedingssupplementen kopen

Deze producten worden hoofdzakelijk als voedingssupplementen aan het grote publiek verkocht en hoeven niet te voldoen aan enige FDA- of andere normen voor kwaliteit, veiligheid of zuiverheid. Het is moeilijk te bepalen of een product een voedingssupplement is voor een specifiek gezondheidsprobleem of gewoon een product dat is gemaakt om in te spelen op de groeiende behoefte aan supplementen. De Food and Drugs Administration (FDA) heeft niet de mogelijkheid om de supplementenindustrie te controleren en dit laat de fabrikanten vrij om alle ingrediënten op te nemen die ze maar willen, ongeacht de veiligheid of kwaliteit. Er zijn een aantal voorbeelden van mensen en organisaties die ernstig zijn benadeeld door supplementen, sommige ernstig.

Minder dan twee procent van de ouders met autistische kinderen gebruikt supplementen minimaal of stopt ermee. veertien procent van de ouderen gebruikt dagelijks supplementen en nog eens 35 procent gebruikt minder dan eens per maand supplementen van lage of lage kwaliteit.

Havens stellen vragen over de veiligheid, doeltreffendheid en beweringen van supplementen. De vraag waar men zich het meest zorgen over lijkt te maken is of supplementen wel veilig zijn, terwijl de voordelen van supplementen ongetwijfeld aanzienlijk zijn en nogal eens worden overdreven. Dit is grotendeels te wijten aan het feit dat de supplementenbedrijven mogen beweren wat ze willen, zonder dat ze gereglementeerd hoeven te worden. De ingrediënten van deze supplementen moeten echter wel op hun zuiverheid worden gecontroleerd, om na te gaan of ze veilig zijn. Onlangs is de FDA begonnen met het reguleren van deze bedrijven om ze te laten voldoen aan zelfs maar basiskwaliteitsnormen. Uiteindelijk wordt de veiligheid van supplementen door geen enkele overheidsinstantie gecontroleerd.

Het voordeel van het nemen van natuurlijke supplementen is dat ze meestal veel goedkoper zijn dan geneesmiddelen en dat het veel langer duurt voordat ze werken. Dit betekent dat als iemand een supplement wil nemen, hij geen pillen (traditionele behandeling) zoals resveratrol, vitamine E of alfaliponzuur hoeft te blijven slikken om dezelfde voordelen te krijgen. over het algemeen helpt een natuurlijke behandeling de symptomen van de ziekte minder schadelijk te behandelen dan geneesmiddelen dat doen, en over het algemeen heeft een natuurlijke behandeling minder kans op negatieve bijwerkingen.

Natuurlijke remedies en natuurlijke geneeswijzen voor ziekten verschillen op een fundamentele manier van conventionele behandelingen. Het doel van de natuurgeneeskunde is de symptomen te behandelen in plaats van de ziekte zelf. Wat borstvergrotende producten legitiem maakt, is niet hun functie of werkingswijze, maar de manier waarop zij worden gebruikt. Kruiden en andere ingrediënten die met elkaar worden gecombineerd hebben een therapeutisch voordeel in tegenstelling tot de symptomen. Een bekend voorbeeld is rode klaver en het stimulerende effect ervan op het immuunsysteem. Rode klaver bevat Silymarine, waarvan bekend is dat het de celgroei en de immuunactiviteit stimuleert. Wanneer het extract van rode klaver in de darmen wordt opgenomen en zich met de cellen in het lichaam verbindt, heeft het de potentie om tumoren te elimineren en nieuwe cellen te doen groeien. Kruidensupplementen en natuurlijke geneeswijzen voor ziekten richten zich op de functie en het proces van de ziekte en niet alleen op de ziekte zelf.

Natuurlijke kruidensupplementen en natuurlijke geneeswijzen voor ziekten zijn niet aan dezelfde normen onderworpen als farmaceutische geneesmiddelen en deze supplementen kunnen om het even welk kruid, vitamine of mineraal bevatten dat aan de wettelijke criteria voor voedingssupplementen voldoet. Omdat natuurlijke supplementen geen medicijnen zijn, worden ze niet gereguleerd door de FDA en als zodanig kunnen sommige supplementen onduidelijke of onbewezen beweringen bevatten. Bovendien is de geloofwaardigheid van het bedrijf dat een supplement maakt niet noodzakelijk gelijk aan die van het bedrijf dat een farmaceutische formule maakt. Bovendien hebben de bedrijven die natuurlijke supplementen vervaardigen een veel lossere band met de farmaceutische industrie dan de farmaceutische bedrijven en hun supplementen. Over het algemeen betekent dit dat natuurlijke supplementen niet zo nauw verbonden zijn als farmaceutische producten en meer kunnen verschillen op het gebied van kwaliteit en naleving van goede productiepraktijken (GMP).

Consumenten moeten begrijpen wat de functie van supplementen is en of het gaat om claims die onderbouwd moeten worden. Als zij deze zekerheid niet kunnen krijgen, moeten zij een ander supplementenbedrijf kiezen of aangeven dat zij geen voedingssupplement zullen kopen dat het product bevat.

Lees meer:
Visine
Eyelash lift

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.